top of page

Kristillistä terapiaa



Erästä asiaa olen miettinyt siitä päivästä alkaen kun aloin suunnittelemaan omaa yritystoimintaani ja odottanut, koska olen valmis jakamaan tämän asian.


Moni tietää, että ortodoksinen kirkko on ollut viitekehykseni koko elämäni ajan. Olen antanut kirkolla paljon, mutta vielä enemmän olen saanut siltä. Monia korvaamattomia hetkiä, kokemuksia, ihmissuhteita, viisautta, rauhaa, lohdutusta, iloa. Opettaminen ja sielunhoitotyö olivat minulle kaikkein rakkaimpia hetkiä työssäni.


Olen valmis toimimaan terapeuttina myös kristillisestä viitekehyksestä käsin.


Kirkolla on selkeä ajattelutapa, viitekehys, arvomaailma, vuosisatoja vanha sielunhoitoperinne ja vaikka mitä. Kristilliset teemat ovat hyvin elämänmakuisia ja itse asiassa kristinuskossa on lukematon määrä erilaisia ihmiskohtaloita ja tarinoita, jotka ovat esikuvia meille. Siinä käsitellään monenlaisia teemoja: aina syntymästä kuolemaan, vääryydestä katumukseen, mielenmuutoksesta sovitukseen, anteeksiantamiseen, armoon, kiitollisuuteen ja uuteen mahdollisuuteen.


Entä miten käy ratkaisu- ja voimavarakeskeiselle terapialle? Jatkan sitä samalla tapaa kuin ennenkin. Itse asiassa kristillistä terapiaa Suomessa harjoittavat henkilöt ovat usein valinneet metodikseen ratkaisukeskeisen terapian. Asiakkaani saavat päättää ja valita millaisesta viitekehyksestä käsin lähdemme liikkeelle.


Haluan nyt kasvattaa asiakasmäärääni tuntuvasti ja sen vuoksi tarjoan palveluani todella edulliseen hintaan, 49 euroa/tunti. Ota yhteyttä, niin sovitaan aika!



Terapia- ja hyvinvointipalvelu Luovaan

Ville Nuotio


p. 040 220 3602

Myös Whatsapp, Telegram ja tekstiviestit

ville.nuotio@tuta.io

93 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page